Over ons

Yanti Mamahit (1946)
Yanti

Yanti (doctoraal Indonesisch) was tot 2011 werkzaam binnen het beleidscircuit op het minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en als beëdigd vertaalster met nadruk op juridische teksten. Zij verbreedde haar wijnkennis door het bezoeken van wijnproducenten in de verschillende Franse wijngebieden en bij wijnreizen door Spanje,  Italië, Duitsland en Australië. Naast de Intermediate en de Advanced opleidingen doorliep zij de Diploma Course (level 4) van het WSET. Ook deed zij de cursus Wijnproefkunde en de cursus ‘Bodem en Klimaat van de Bordeaux en de Bourgogne’ van Oinos. Aan de Academie voor Gastronomie nam zij deel aan de cursus ‘Wijn en Spijs’ en het door David Bird gehouden seminar over ‘Viticulture and Vinification’

 

Gerben Hillebrand (1958)
Gerben

Gerben (jurist) is juridisch en financieel adviseur in Amsterdam. Hij volgde met succes de Intermediate en de daarop volgende Advanced cursus van de Wine & Spirits Education Trust (WSET), een gerenommeerde onafhankelijke internationale opleidingsorganisatie. Ook de cursus Wijnproefkunde, van Oinos en de cursus ‘Wijn en Spijs’ van de Academie voor Gastronomie staan op zijn wijn cv. Daarnaast heeft zich tijdens zijn werk in Australië, Duitsland en Noord Amerika intensief met wijn (rode wijn, witte wijn en rosé) bezig gehouden.

Wij volgen het proefsysteem van de  Wine & Spirit Education Trust (WSET). De opleidingen van WSET zijn wereldwijd toonaangevend. In Nederland zijn deze cursussen ook op verschillende plaatsen te volgen.